Zamówienie tymczasowej podróży do Niemiec pracownika polskiej firmy na podstawie VAN DER ELST VIZA

Rola w Niemczech dla człowieka z Ukrainy z własnej firmy na platformie VAN DER ELST VIZA

Praca

Czy pracownicy ukraińscy z Własny mają możliwość legalnej funkcji w końcach Unii Europejskiej przez Polskę? Dużo jednostek korzysta takie pytanie, że łatwiej jest ubiegać się o naszą wizę niż o wizę innego świata z Grupie Europejskiej.

Książka w Niemczech dla pracownika z Ukrainy z lokalnej spółki na podstawie VAN DER ELST VIZA

 

Zamówienie tymczasowej wyprawie do Niemiec pracownika polskiej spółki na podstawie VAN DER ELST VIZA

Razem z całą zasadą wiza do czynności w każdym kraju UE nie zapewnia ofercie funkcji w żadnej spośród nich. Oznacza to, że jeżeli otrzymasz polską wizę do książki i nie będziesz chodził w Polsce, będzie wówczas naruszeniem prawa. Tak więc, zgodnie z naszą wizą roboczą, można odwiedzić inne kraje UE, jednak taka wiza nie daje prosta do poważnego zajęcia w obcych krajach UE. Tak więc polskie ustawodawstwo nie zezwala na utrzymanie w Niemczech w projektu osiągnięcia wizy roboczej do Nasz. To oznacza, po otwarciu własnej wizy roboczej, powinieneś grać w Polsce.

Van der Elst Viza sięga 1994 roku. Zatem przedsiębiorstwa z jakiegoś państwa UE mają moc delegować swoich ludzi do własnych krajów w klubie z potrzebą produkcji. Należy pamiętać, iż nie całe kraje UE dają tę decyzję. Na dowód Niemcy, Austria, Francja, Belgia i Holandia zgodziły się z opinią i dały takie wizy, a Włochy, Grecja, Luksemburg – nie.

Zamówienie tymczasowej wyprawie do Niemiec pracownika polskiej spółki na podstawie VAN DER ELST VIZA
Zamówienie tymczasowej wyprawie do Niemiec pracownika polskiej spółki na podstawie VAN DER ELST VIZA

Polska firma, w jakiej tworzy obywatel Ukrainy, zatrudnia gościa na podróż służbową (do pracy / oferowania usług). Należy zauważyć, że proste delegowanie pracownika przez lokalną spółkę do Niemiec nie podlega procedurze Van der Elst. Człowiek jest prowadzony do wykonywania określonej rzeczy w Niemczech (konieczność produkcji). Termin, na jaki może stać oddelegowany, nie może przekraczać 3 miesięcy.

Ponieważ polska wiza pewno istnieć piękna: – przez 180 dni (na podstawie rejestracji przez pracodawcę wniosku o zatrudnienie osoby); – od 1 roku do 3 lat (zezwolenie na rzecz opublikowane przez Terytorium Województwa), widać, że po otrzymaniu sześciomiesięcznej polskiej wizy służbowej (wydawanej raz w roku) w projektu odbycia podróży służbowej do Niemiec w ruchu roku, będzie silna tylko 3 miesiące.

Głównym warunkiem takiej drogi jest porozumienie między naszą firmą a marką w Niemczech. Aby wykonać taką podróż służbową, człowiek musi uzyskać dodatkową wizę – „Van der Elst Visa”.

Po otrzymaniu wizy Van der Elst, musisz złożyć wniosek do biura wizowego Ambasady Niemiec w Stolicy, jakie stanowi Departamentem przyjmującym wnioski o wizę z pełnej Nasz.

By osiągnąć dodatkową wizę, „Van der Elst Visa” jest zobowiązana do przedłożenia dokumentów, wśród których ważne są: pozwolenie na rolę w Polsce, umowa ubezpieczenia od następstw nieszczęśliwych wypadków medycznych, umowa pomiędzy firmami polskimi oraz niemieckimi, pisemne potwierdzenie harmonizacji warunków pracy między niemiecką marką a delegowany gość oraz inni.

Należy także zauważyć, że ambasada zastrzega sobie uprawnienie do życzenia dodatkowych dokumentów.

źródło artykułu: Praca w Niemczech dla pracownika z Ukrainy VAN DER ELST VIZA

Dodaj komentarz

avatar
  Subscribe  
Powiadom o